Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest
 

PREDSTAVITEV BLAGOVNE ZNAMKE HELLY HANSEN

Helly Hansen je globalna družba, ki se predstavlja v več kot 40 državah po celem svetu in ima več kot 500 posameznih artiklov za moške, ženske in otroke. Nudi tehnična delovna oblačila in tehnična aktivna športna oblačila za vsa obdobja. Ampak zgodba se pri tem ne konča – podjetje še vedno nadaljuje z inovacijami in raziskovanji…meja praktično ne pozna!

Helly Hansen je predan izdelovanju najboljših izdelkov, ki zadovoljujejo potrebe in pričakovanja tistih ljudi, ki so izpostavljeni ekstremnim vremenskim razmeram.
Ponudba izdelkov zajema aktivnosti z vrhov gora, smučanja, deskanja na snegu, plezanja, do širnih oceanov, kjer se jadralci predajajo morskim užitkom. Vendar pa se zgodba tu ne konča. Helly Hansen želi zajeti vsa tista področja, na katerih lahko resnično pokaže in dokaže svoje vrhunsko znanje!

Znamka ima že več kot 130 let izkušenj. Leta 1877 je oče blagovne znamke Helly Juell Hansen z oljem natrl svoj ribiški jopič in s tem izdelal svojo prvo nepremočljivo delovno obleko. Takrat si je ta kapitan norveške ribiške barke želel enostavno in funkcionalno oblikovana oblačila, ki ščitijo njega in njegovo posadko pred elementi narave in omogočajo normalno delovanje na barki.

Helly Hansen se zavzema za neprestano nadgrajevanje materialov in krojev, saj želi s tem izboljšati kakovost izdelkov. Pri tem sodelujejo strokovnjaki, ki so kot prvi na svetu predstavili večplastno zaščito: spodnje perilo »Osnovna plast«, velur »Toplotna plast« in površnik »Zaščitna plast«.
V leto 2008 pa so vstopili z novim projektom – EKOLAB, s katerim želijo uveljaviti nove ideje pri varovanju okolja in zmanjševanju porabe energije.

Helly Hansenova oblačila se predstavljajo na svetovnih regatah v jadranju (Whitbread race – danes imenovana Volvo Ocean Race), na olimpijskih igrah, v njih so preplezali najvišje vrhove sveta ter prehodili skoraj vsa arktična območja. 

SPLETNA STRAN HELLY HANSEN

»Zagotavljamo visoko kakovost zaščitnih tehničnih oblačil za delo in šport. 
Delamo in ustvarjamo v najneprizanesljivejših razmerah na svetu, saj se bomo le tako lahko naučili, kaj je potrebno za oblikovanje tehnično najzahtevnejših oblačil. 
Tesno sodelujemo z ljudmi, ki so večino časa na terenu, saj lahko le tako nenehno optimiziramo tehnologijo in dizajne naših proizvodov.«

  Uradna spletna stran:
http://www.hellyhansen.com