Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest
 

SANYA RACING TEAM

Na sliki: (od leve proti desni) Mr. Guo Xiang, član posadke Sanya; Mr. Erik Burbank, podpredsednik trženjskega oddelka blagovne znamke Helly Hansen; Mr. Mike Sandersen, skiper posadke Sanya; Mr. Neo Cao, oddelek za trženje, Helly Hansen.

 

Blagovna znamka HELLY HANSEN se bo tudi v letošnjem letu borila na svetovno znani regati VOLVO OCEAN RACE 2011/12. S svojo vrhunsko tehnično jadralno in športno opremo bo opremila kitajsko jadralno ekipo "Sanya team". Blagovna znamka v letošnji sezoni praznuje obletnico, saj je to za njih že deseta udeležba na VOLVO OCEAN RACE regati. Ekipa Sanya bo začela svoj boj za prva mesta že v mesecu oktobru in tako na odprtem morju preživela devet, izjemno napetih mesecev.

Na sliki: ekipa Sanya.

 

"Sodelovanje z jadralno ekipo Sanya je več kot razburljivo, saj gre za prvo kitajsko ekipo, ki sodeluje na tako pomembni regati. Naš cilj je, da bodo z našo opremo pridobili potrebno samozavest, ki jo bodo potrebovali za konkuriranje ostalim nasprotnikom. tekmovalce ter podporno ekipo smo opremili z najboljšo tehnično opremo, kar jo premore blagovna znamka Helly Hansen", je povedal Erik Burbank, podpredsednik trženja pri blagovni znamki Helly Hansen.

 

Video: So far so good