Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest
 

SMUČANJE

Zima je za mnoge Skandinavce, zlasti Norvežane tisti letni čas, ki jih najbolje opisuje. Kaj drugega bi lahko pričakovali od dežele, ki je iznašla smučanje? Sijoč beli sneg je nasprotje kratkim zimskim dnevom. Luči severnega sija plešejo nad glavami in dajejo občutek strahospoštovanja.

Medtem ko mnogi mislijo, da je zima čas bivanja v zaprtem prostoru, se Skandinavci oblečejo vremenu primerno in uživajo v naravi v enem najlepših okolij na svetu. To je čas za alpsko smuko na okoliških hribih, zimski tek po parku ali tek na smučeh za vsakogar- od otrok do njihovih dedkov  in babic. Ni točno, da so rojeni s smučmi na nogah, res pa je, da imajo radi zimo.

Pri Helly Hansenu verjamejo, da zima 2013 odraža lepoto Norveške, predanost vseh zaposlenih v podjetju in skandinavski dizajn v njegovi najboljši podobi. Od nagrajenih smučarskih jopičev, inovativnih zimskih tekaških oblačil do vsakdanjih športnih majic, še nikoli njihova nepripravljenost sklepanja kompromisov med stilom in uporabnostjo ni bila vidnejša. Vsak kos v kolekciji vsebuje barve, vpliv in vznemirljivost skandinavskega dizajna in odraža neizmerno ljubezen do zime.


SMUČARSKA OBLAČILA
Helly Hansen oblačila vas bodo ščitila pred mrazom, vetrom, dežjem in vam kljub vsemu omogočila neomejeno gibanje. Vsa oblačila so izdelana zelo tehnično, z vsemi podrobnostmi, ki oblačila naredijo tehnično funkcionalna. Izdelana so iz Helly Tech®, Helly Tech® XP ali Helly Tech® O2 materialov, z različnimi stopnjami vodonepropustnosti in predušnosti.

Oblačila imajo številne dodatke in žepe za različne namene (za vozovnice, MP3 predvajalnik, telefon), zadrge, ki imajo dodatno zaščito, zaščito pred vdorom snega in še marsikaj. Vsekakor ne boste razočarani!