Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest
 

TOPLOTNA PLAST

PROPILE®

Originalen flis, ki je bil izdelan leta 1961 pri podjetju Helly Hansen, se je še v nadaljnjih letih izpopolnjeval. Ta 100% poliester ima »fibrelock« prepleteno konstrukcijo. Zunanja stran je nekoliko bolj gladka, notranjost pa skrtačena, kar omogoča dodatno toploto.

 

HELLY WARM CORE

Ta izolacijski sistem ponuja najboljšo alternativo, ki vas bo ohranila tople na morju ali v gorah. WARM CORE™ je naša najbolj učinkovita izolacija.

 

Raztegljiv mikroflis, ki nudi toplotno zaščito ob kar najboljši gibljivosti.

  MOUNT PROSTRETCH JACKET – moški
 

Debelejši in toplejši od ProStretch flisa; obojestransko kosmaten in izjemno trpežen.

 

W COASTAL FLEECE – ženski

  • odporen na veter
  • klasičen ženski kroj
 

COASTAL FLEECE – moški

  • odporen na veter
 
 

Kombinacija toplotne plasti, štirismernega raztegljivega materiala z vetrno membrano. Površina odbija vodo in s tem preprečuje izgubo toplote telesa. Zaradi tega je ta material idealen za vodne športe. Aqua Shell oblačila nadomeščajo neoprenska in nudijo večje udobje z višjo stopnjo toplote. 100% ustavi veter, udobni kroji pa dovoljujejo neomejeno gibanje.

 

Izolativna oblačila; lahka, predušna in vodoodporna.

 

10x tanjša mikro vlakna od večine drugih umetnih izolativnih vlaken; oblačila so tanjša, a kljub temu zelo dober izolator (1,5x bolj od puha in 2x bolj od drugih sintetičnih materialov).