Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest

VRAČILO / ZAMENJAVA IZDELKA

Če z naročenim izdelkom niste zadovoljni oz. bi ga radi zamenjali, ga lahko brez težav vrnete na spodaj naveden naslov.

SEELINE d.o.o.
Šuceva 25
4000 KRANJ

O nameravanem vračilu nas v roku 14 dneh od prejetega blaga pisno obvestite na kontaktni e-mail naslov: podpora@seeline.si, blago pa nam vrnite v nadaljnjih 30 dneh. V tem primeru kot kupec sami poravnate stroške, ki nastanejo ob vračilu kupljenega izdelka. Izdelek mora biti nerabljen, nepoškodovan, s pripetimi originalnimi etiketami, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži. V skladu z določili 43.člena ZVPot (Ur.l. RS št.98/2004, 126/2007) imamo kot ponudnik pravico, da nismo dolžni sprejeti pošiljke z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Ko bomo prejeli vaše vrnjeno blago, vam bomo v roku 10 dni znesek nakazali na vaš transakcijski račun. V primeru, da želite izdelek zamenjati za drugega, vam bomo v tem primeru na vaš naslov poslali novega.