Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest

BACI & ABBRACCI - Nova blagovna znamka!

18. Oktober 2013

V našo ponudbo športnih elegantnih oblačil smo dodali novo, še bolj igrivo blagovno znamko BACI & ABBRACCI. BACI & ABBRACCI je italijanska blagovna znamka urbano-športnih oblačil, ustanovljena leta 2004 v okviru milanskega podjetja Baci & Abbracci Collezioni Srl. Zaznamovane s svojim logom- modrim jabolkom- so kolekcije znamke razvili skozi različne letne čase in se hitro uveljavili kot obetavna trendovska blagovna znamka, ki jo je sprejela širša publika v vsej Italiji.

Ključni elementi uspeha so raziskave natančnih in sodobnih smernic, kapilarna distribucija po vsej državi in povratna komunikacija ciljnih potrošnikov, tako moških kot žensk v starosti 25/35 let, ki jih privlačijo novosti.

Potem, ko so opustili prvotni logo, je znamka okrepila svojo filozofijo in predstavila »neuraden« a eleganten, preprost in prečiščen videz, idealen za vsakdanjo rabo. Gre za stil in filozofijo, ki širita vrednote, kot sta prijateljstvo in ljubezen - čustvi, ki se prepletata. S kolekcijo Jesen/ Zimo 2010 so predstavili novo blagovno znamko B&A by Bacci & Abbracci. Oblačila so namenjena najstnikom, so še mladostnejša in sveža. Sledeč pomembnim rezultatom, ki so jih dosegli, so se rodile še kolekcije Bacci & Abbracci Kids za otroke od 0 do 12 let, Baci & Abbracci Intimo- spodnje perilo, Baci & Abbracci Accessori- dodatki, Tessile Casa- hišni tekstil, Calzetteria-  nogavice in Bijoux- bižuterija.Zaenkrat boste v naši ponudbi našli samo moška oblačila, kmalu pa bomo kolekciji dodali še ženske artikle.


 

Uradna spletna stran:
http://www.bacieabbracci.it

ZADNJE NOVICE

 
SCOUT PROFLIS JOPA
20. September 2018
 
PRODAJALNE SPORT SPIRIT
7. September 2018
 
HERITAGE KOLEKCIJA
6. September 2018
 
OBUTEV
17. Avgust 2018
 
SKAGEN KOLEKCIJA
31. Maj 2018

ARHIV NOVIC

 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012