Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest

BACI & ABBRACCI - Nova blagovna znamka!

18. Oktober 2013

V našo ponudbo športnih elegantnih oblačil smo dodali novo, še bolj igrivo blagovno znamko BACI & ABBRACCI. BACI & ABBRACCI je italijanska blagovna znamka urbano-športnih oblačil, ustanovljena leta 2004 v okviru milanskega podjetja Baci & Abbracci Collezioni Srl. Zaznamovane s svojim logom- modrim jabolkom- so kolekcije znamke razvili skozi različne letne čase in se hitro uveljavili kot obetavna trendovska blagovna znamka, ki jo je sprejela širša publika v vsej Italiji.

Ključni elementi uspeha so raziskave natančnih in sodobnih smernic, kapilarna distribucija po vsej državi in povratna komunikacija ciljnih potrošnikov, tako moških kot žensk v starosti 25/35 let, ki jih privlačijo novosti.

Potem, ko so opustili prvotni logo, je znamka okrepila svojo filozofijo in predstavila »neuraden« a eleganten, preprost in prečiščen videz, idealen za vsakdanjo rabo. Gre za stil in filozofijo, ki širita vrednote, kot sta prijateljstvo in ljubezen - čustvi, ki se prepletata. S kolekcijo Jesen/ Zimo 2010 so predstavili novo blagovno znamko B&A by Bacci & Abbracci. Oblačila so namenjena najstnikom, so še mladostnejša in sveža. Sledeč pomembnim rezultatom, ki so jih dosegli, so se rodile še kolekcije Bacci & Abbracci Kids za otroke od 0 do 12 let, Baci & Abbracci Intimo- spodnje perilo, Baci & Abbracci Accessori- dodatki, Tessile Casa- hišni tekstil, Calzetteria-  nogavice in Bijoux- bižuterija.Zaenkrat boste v naši ponudbi našli samo moška oblačila, kmalu pa bomo kolekciji dodali še ženske artikle.


 

Uradna spletna stran:
http://www.bacieabbracci.it

ZADNJE NOVICE

 
Revolucionarna tehnologija puha.
5. December 2017
 
PRODAJALNE SPORT SPIRIT
4. December 2017
 
Imamo nagrajenca!
21. November 2017
 
NAGRADNA IGRA: Osvoji otroško HH športno perilo!
10. November 2017
 
Spoznaj HELLY TECH!
9. November 2017

ARHIV NOVIC

 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012