Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest

DIRKA PO NORVEŠKI: KDO BO PRVI?

4. Oktober 2014

Helly Hansen in Renault sta se podala na nov izziv: sestavila sta dve ekipi, ki bosta tekmovali po prečudoviti Norveški. Obe ekipi štartata v kraju Bergen, vendar vsaka s svojim prevoznim sredstvom: ekipa Renault bo tekmovala s posebnim modelom Captur Helly Hansen, ekipa Helly Hansen pa se bo na pot do kraja Molde podala z jadrnico.  

 

Na čelu Helly Hansen jadrnice sta ambasadorja blagovne znamke Aurelien Ducroz in Eric Peron, ki bosta poskušala osvojiti najboljši veter in najhitreje prebroditi norveško obalo. Namesto vožnje po morju, pa bo ekipa Renault vozila nov model avtomobila Renault Captur Helly Hansen. Pot jih bo peljala čez hribovje, fjorde in po osupljivi pokrajini Norveške.  Obe ekipi čakajo nepričakovani izzivi, ne glede na to, kje bosta tekmovali. Obema ekipama pa je jasno le eno: na koncu bo zmagovalec samo eden in sicer tisti, ki prej prispe v kraj Molde.

Več informacij o poteku dirke boste našli na naši spletni strani. 

ZADNJE NOVICE

 
SCOUT PROFLIS JOPA
20. September 2018
 
PRODAJALNE SPORT SPIRIT
7. September 2018
 
HERITAGE KOLEKCIJA
6. September 2018
 
OBUTEV
17. Avgust 2018
 
SKAGEN KOLEKCIJA
31. Maj 2018

ARHIV NOVIC

 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012