Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest

H2FLOW SISTEM - Toplejše. Hladnejše. Lažje.

10. Marec 2015

Sistem FLOW omogoča nadziranje telesne temperature. Koncept je zasnovan na izolaciji, ki zagotavlja toploto in ventilaciji, s katero nadzirate pretok zraka in ohlajanje, kadar je to potrebno.

MOŠKI ARTIKLI:

ALPHA JOPIČ

ENIGMA JOPIČ

SWIFT 2 JOPIČ

CHALLENGER JOPIČžENSKI ARTIKLI: 

STELLA STORM JOPIČ

PRIME JOPIČ

SPIRIT JOPIČ

REGULATE JOPIČ 

 

Gre za najrevolucionarnejšo inovacijo v športnih oblačilih v zadnjih 40-ih letih.

 

  TOPLEJŠE. HLADNEJŠE. LAŽJE.                                                                  

TOPLEJŠE
FLOW na inovativen način izkorišča negativne prostore. V tkanini/pletenini so ustvarili luknje in kanale. Ti prostorčki ujamejo zrak, ki zadrži telesno toploto in deluje kot dodatna plast izolacije, ter ohrani telo toplo.

HLADNEJŠE
Drugi element FLOW sistema se osredotoča na ventilacijo. Ko potrebujete ohladitev, odprete prezračevalne zadrge. Te omogočijo vstop hladnejšemu zraku in izstop ujetemu toplemu zraku in vlagi. Telo se ohladi hitro in učinkovito.

LAŽJE
Tretji element FLOW sistema je visoko razmerje med toploto in težo. Namesto dodatnega polnila v oblačilih FLOW za zagotavljanje dodatne toplote uporablja ujet zrak. To dosežemo z ustvarjanjem praznin v tkanini/pletenini, kar pomeni, da so FLOW oblačila 30% lažja od primerljivih.

Enostavno: ko potrebujete toploto, zaprete zadrge in shranite telesno toploto v zračne prostorčke, s čimer ustvarite dodatno toplotno izolacijo. Ko se morate ohladiti, odprete zadrge, dovolite, da hladen zrak zakroži po kanalih in da topel zrak najde pot ven.


FLOW 
sistem je integriran v različne materiale- v oblačila, polnjena s puhom ali Primaloft polnilom, kjer so oblikovali polnjene “otočke”, med katerimi so kanali za pretok zraka (npr. Thrym in Supreme down jopiča) in v oblačila, s podlogo iz flisa, kjer so flis enostavno naluknjali in dobili luknje različnih velikosti (H2 Flow Jacket)


H2Flow®

 

ZADNJE NOVICE

 
Do -80% POPUST!
18. Januar 2018
 
LIFE POCKET+™ - Žep, ki ohranja baterijo pri življenju
9. Januar 2018
 
Že uresničuješ zaobljubo?
4. Januar 2018
 
PRODAJALNE SPORT SPIRIT
3. Januar 2018
 
Iščeš dober flis?
20. December 2017

ARHIV NOVIC

 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012