Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest

HERITAGE KOLEKCIJA

6. September 2018

Zgodba je v oblačilih:

HERITAGE KOLEKCIJA

"
Ko odmisliš vse, kar je novo v kolekciji in se vrneš na začetek vsega, le-to odraža, kdo smo kot blagovna znamka.

TOR JENSSEN - Brand manager za Urban in Rainwear kolekcijo
"

 


 

ZAPUŠČINA TEHNOLOŠKIH INOVACIJ
Zgodba blagovne znamke Helly Hansen se je začela, ko je Helly Juell Hansen leta 1877 želel poskrbeti za svoje delavce na morju. Laneno olje je nanesel na zunanjo stran oblačila in ga zaščitil pred vremenskimi vplivi. To je bila enostavna, delujoča in pomembna inovacija, s katero je začel svoje izdelovanje nepremočljivih oblačil za delavce v zunanjem okolju.

Temu je sledilo skoraj 150 let raziskovanja najboljšega načina, kako ljudem ponuditi oblačila, v katerih se počutijo resnično zaščitene in samozavestne. Ko povzamemo zgodovinska obdobja, naletimo na štiri tehnologije, ki izstopajo pri razvoju blagovne znamke: Helox, Lifa®, ProPile® in Helly Tech®.  
Kolekcije se skozi leta spreminjajo, vendar se jedro znamke vedno vrti okoli teh štirih tehnologij. 

HERITAGE KOLEKCIJA

V počastitev že več kot 140 let delovanja se je ustvarila kolekcija HERITAGE. V prvi vrsti je "Lifestyle" kolekcija, a hkrati vključuje tehnične elemente, ki zaznamujejo blagovno znamko Helly Hansen skozi vsa ta leta. Navsezadnje - kar dela Helly Hansen "Helly Hansen", je ravno zgodba o tej pristnosti. Resnična, močna želja po izdelovanju oblačil, katerim profesionalni športniki in ljudje, ki so dnevno izpostavljeni ekstremnim vremenskim razmeram, lahko zaupajo.  

 

ZADNJE NOVICE

 
SCOUT PROFLIS JOPA
20. September 2018
 
PRODAJALNE SPORT SPIRIT
7. September 2018
 
HERITAGE KOLEKCIJA
6. September 2018
 
OBUTEV
17. Avgust 2018
 
SKAGEN KOLEKCIJA
31. Maj 2018

ARHIV NOVIC

 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012