Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest

HH Crew H2Flow™ - Zmagovalec 2014!

30. Oktober 2013

Oslo, Norveška, 21. September 2013

Danes je nemški oblikovalski svet objavil, da je Helly Hansen dobil nemško nagrado za oblikovanje za leto 2014 in sicer za ženski jopič Crew H2Flow™. Nagrada je priznanje za Helly Hansenovo inovativno tehnologijo H2Flow™ in pomen le-te za mnoge »outdoor« in smučarske kategorije. Z razširitvijo H2Flow™ tehnologije v jadralna oblačila lahko zdaj jadralci uravnavajo svojo telesno temperaturo v najrazličnejših vremenskih pogojih in ozračjih.

Topleje, hladneje, lažje:
H2Flow™
je edinstven in napreden izdelek, ki združuje toplotno plast, sistem prezračevanja in zaščitno vodotesno in predušno zaporo. Inovativna kombinacija dovoljuje pustolovcem uravnavanje telesne temperature v še več različnih pogojih in ozračjih kot doslej. Ta konstrukcija je postala temeljni kamen Helly Hansenovih tekaških, outdoor, smučarskih in jadralnih oblačil.

»Temelječ na desetletjih znanj na področju dizajna, razvoja in izdelave še vedno nenehno stremimo k inovacijam, izboljšavam in preseganju potreb in zahtev profesionalcev na morjih in v gorah«, pravi VP produktni manager, Richard Collier. »Tehnologija H2Flow™ je odličen dokaz za to. Poročila in podatki, ki so nam jih dali profesionalni pohodniki in jadralci, so neposredno vodila k ustvarjanju H2Flow™ jopiča, največjega izuma na področju toplotnih oblačil od prvega flisa.«

Delovanje in raznolikost v več različnih pogojih
Crew H2Flow jopič je mnogo bolj učinkovit pri uravnavanju telesne temperature od standardnih jadralnih jopičev, zaradi česar so bolj uporabni v različnih pogojih. Primaloft® toplotna zaščita in negativni prostori ujamejo zrak, ki je izolator, medtem ko se lahko jadralec hitro ohladi, ko odpre velike YKK zadrge, s čimer dovoli izhod vročega zraka in vlage. To omogoča hitrejše ohlajanje in sušenje, s čimer je izolacija zagotovljena.

»V imenu vseh vpletenih v razvoj te tehnologije, s ponosom prevzemamo priznanje Nemškega Oblikovalskega Sveta  Crew H2Flow jopiču« pravi Erik Burbank, VP blagovni manager. »Helly Hansen že desetletja prinaša na tržišče inovacije in namenske rešitve. To priča o naši predanosti skandinavskemu oblikovanju in nepripravljenosti sklepati kompromise med oblikovanjem in delovanjem.«

Reševanje posebnih jadralskih izzivov
Pri oblikovanju Crew H2Flow jopiča sta oblikovalski in razvojni moštvi morali premagati posebne izzive, značilne za jadranje. Čeprav aktivnost uporabnika pri jadranju ni zelo drugačna od aktivnosti pri smučanju,  mora biti jadralni jopič bolj zaščiten, medtem ko mora še vedno ohranjati toploto in dajati možnost prezračevanja tako kot najboljši smučarski jopič.

»Tudi če ne upoštevamo nestabilnega in spremenljivega vremena, je jadranje neizbežna mešanica gibanja z vetrom in proti vetru, kar vodi v velikanske razlike v temperaturah zaradi delovanja vetra. S Crew H2Flow™ jopičem smo ustvarili prvi vodo nepropusten, predušen jopič, ki zagotavlja toploto, potrebno za borbo z vetrom in hkrati daje možnost hitrega ohlajanja, ko plujemo z vetrom. Njegov lahkoten dizajn ima veliko vrednost pri tekmovanju okoli boj ali ko se odpravljamo na daljšo pot«, pravi Kristoffer Ulriksen, direktor programa jadralnih oblačil.

Značilnosti Crew H2Flow™ jopiča (ženskega in moškega):

-         Helly Tech® Performance material

-         Vodo tesen, neprepišen, predušen

-         2-slojen material

-         Vsi šivi varjeni

-         Durable Water Repelency (DWR)-  Trpežen vodo odbojen material

-         H2Flow™ˇ

-         Warmcore- Primaloft® toplotna plast

-         Udobna podloga

-         Hotro sušeča podloga

-         Dolžina do bokov, udoben kroj

-         Vodo odporne zadrge na sprednjih žepih

-         Polartec® flis obloga v ovratniku

-         Nastavljiva kapuca

-         Enoročćno nastavljiv rob kapuce

-         Zaponka za pripeti varnostno vrvico

ZADNJE NOVICE

 
SCOUT PROFLIS JOPA
20. September 2018
 
PRODAJALNE SPORT SPIRIT
7. September 2018
 
HERITAGE KOLEKCIJA
6. September 2018
 
OBUTEV
17. Avgust 2018
 
SKAGEN KOLEKCIJA
31. Maj 2018

ARHIV NOVIC

 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012