Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest

HH - Uradni partner ekspedicije WWTW

23. Maj 2013

Po velikem uspehu odprave na Severni pol, si je ekipa Walking with the Wounded – WWTW (Hoja z ranjenimi) zastavila nov izziv in sicer pohod na Južni pol, ki bo potekal v novembru 2013. Blagovna znamka Helly Hansen je tako ponovno uradni partner odprave, ki bo ekipi priskrbela tehnična oblačila in opremo.

Walking with the Wounded je dobrodelna organizacija, ki nudi pomoč vojakom in vojnim veteranom s poškodbami. Namen organizacije je zbrati sredstva za pomoč mladim amputiranim vojakom, ki zaradi svoje poškodbe ne morejo najti primerne zaposlitve. Organizacija želi ponazoriti izjemno odločnost in pogum ranjenih vojakov. Blagovna znamka Helly Hansen je prva izbira organizacije že od samega začetka leta 2011 - odprave na Severni tečaj, nato pa še v letu 2012 poskus dosega vrha Mount Everesta.

Letošnje ekspedicije se bodo udeležile 3 ekipe vojakov (iz Velike Britanije, ZDA,ter Avstralije in Kanade skupaj), ki se bodo med seboj pomerile za prvo osvojitev Antarktike. Antarktika je znana kot najbolj hladen, vetroven in suh kraj na svetu. Vojaki naj bi v 16 dneh prehodili 335 km, pri temperaturah do -40°C. Udobje in varnost sta ključnega pomena v takem okolju, zato so pri blagovni znamki Helly Hansen navdušeni, da so lahko ponovno del tega izjemnega projekta in da lahko odpravi zagotovijo vrhunsko opremo, ki jih bo varovala pred ekstremnimi fizičnimi in vremenskimi nevarnostmi. Njihov cilj je, da jim bo oprema pomagala pri osvojitvi tega zastavljenega cilja.

                                                                                                                                                   Ekipa WWTW.

Pripraviti je potrebno pravo opremo za ekspedicijo in jo prilagoditi vsakemu posamezniku, da ustreza njegovim fizičnim sposobnostim. Ekipa bo uporabljala opremo, ki so jo sooblikovali člani iz prve ekspedicije in vanjo vložili svoje znanje in izkušnje. V ta namen je blagovna znamka razvila posebno kolekcijo oblačil.


Tudi tej ekspediciji (kot prejšnjim dvema), se bo pridružil Princ Harry, ki nadaljuje svojo vlogo zaščitnika pri celotni organizaciji. To bo njegovo največje prisostvovanje dobrodelnim organizacijam  do sedaj.

                      
                                     Princ Harry.                                                                            Ekipa WWTW.

ZADNJE NOVICE

 
HERITAGE KOLEKCIJA
6. September 2018
 
OBUTEV
17. Avgust 2018
 
PRODAJALNE SPORT SPIRIT
1. Junij 2018
 
SKAGEN KOLEKCIJA
31. Maj 2018
 
Ljubljana praznuje 2. rojstni dan!
29. Maj 2018

ARHIV NOVIC

 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012