Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest

LIFE POCKET+™ - Žep, ki ohranja baterijo pri življenju

25. Januar 2018

LIFE POCKET™:
Žep, ki znatno podaljša »življenje« bateriji tvojega telefona pri nizkih temperaturah.

Life Pocket je žep, ki je oblikovan zato, da zaščiti življenjsko dobo baterije vaše osebne elektronske naprave. Znanstveno preizkušeno in dokazano podaljša življenje baterije telefona ali mikrokamere pri nizkih temperaturah. Zaradi materialov, ki zadržijo temperaturo in inovativne konstrukcije, žep Life Pocket™ ostane 2x toplejši od navadnega žepa.

 

NE POZABITE VAŠEGA TELEFONA
Ne glede na to ali čakate na sedežnico ali ste zaključili s smučanjem, telefon morate imeti pri sebi. Večina smučarjev želi med smuko narediti dober "selfie", preveriti vremensko napoved ali koga poklicati. Lahko pa je tudi "življenjska linija" med vami in reševalci na smučišču. Prazna baterija na telefonu je lahko več kot samo majhna nevšečnost v teh razmerah. 

Hladno vreme ima ohlajevalni učinek na baterije kot tudi na občutljivo mehaniko v pametnih telefonih. Obstaja velika možnost, da vam telefon ne bo zdržal cel dan v hribih. Žalostna je misel, da Instangram morda ne bo ugledal pogledov, ki jih boš videl ti, kajne...:)? 

Da bi se izognil tem težavam, je Helly Hansen razvil Life Pocket. Ugotovili so, da lahko toplejši žep pripomore k temu, da baterija od telefona zdrži dlje.  

 

 

Kateri HELLY HANSEN artikli imajo LIFE POCKET™ ?
ALPHA 3.0 JOPIČ - moški DOUBLE DIAMONT JOPIČ - moški ALPHELIA JOPIČ - ženski

ZADNJE NOVICE

 
SCOUT PROFLIS JOPA
20. September 2018
 
PRODAJALNE SPORT SPIRIT
7. September 2018
 
HERITAGE KOLEKCIJA
6. September 2018
 
OBUTEV
17. Avgust 2018
 
SKAGEN KOLEKCIJA
31. Maj 2018

ARHIV NOVIC

 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012