Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest

Princ Harry preživel noč v "hladilniku" - v oblačilih HH!

3. Oktober 2013

Princ Harry je prenočil v komori, v kateri se temperature spustijo do minus 55 stopinj Celzija. Komora je del priprav na odpravo na južni tečaj, ki se je bo proti koncu leta udeležil v dobrodelne namene z organizacijo Walking with the Wounded (WWTW). Te ekstremne razmere so simulirale pogoje, ki jih bodo člani srečevali na odpravi. Pri tem pa so Harry in ostali člani ekipe nosili posebna oblačila blagovne znamke Helly Hansen, ki jih bodo tudi sicer na odpravi. V tem času so testirali vso opremo, izvajali rutinske operacije (med drugim tudi postavljanje in podiranje šotora pri več kot 35 stopinj pod ničlo in snežnem metežu, s hitrostjo vetra do 200km/h). Pomembno je, da so člani odprave pripravljeni na ostre temperature in vremenske pogoje, s katerimi se bodo bojevali na Antarktiki.  

Tri ekipe, ki predstavljajo Veliko Britanijo, ZDA in skupnost držav Commomwealth, bodo prehodile od 15 do 20 km na dan, odprava pa naj bi trajala 15 dni. Vsi člani, ki bodo potovali s princem, so bili ranjeni v vojni v Afganistanu. 

Walking with the Wounded je dobrodelna organizacija, ki nudi pomoč vojakom in vojnim veteranom s poškodbami. Namen organizacije je zbrati sredstva za pomoč mladim amputiranim vojakom, ki zaradi svoje poškodbe ne morejo najti primerne zaposlitve. Organizacija želi ponazoriti izjemno odločnost in pogum ranjenih vojakov. Princ Harry je njen pokrovitelj. 

Blagovna znamka Helly Hansen je prva izbira organizacije že od samega začetka leta 2011 - odprave na Severni tečaj, nato pa še v letu 2012 poskus dosega vrha Mount Everesta.
        


ZADNJE NOVICE

 
SCOUT PROFLIS JOPA
20. September 2018
 
PRODAJALNE SPORT SPIRIT
7. September 2018
 
HERITAGE KOLEKCIJA
6. September 2018
 
OBUTEV
17. Avgust 2018
 
SKAGEN KOLEKCIJA
31. Maj 2018

ARHIV NOVIC

 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012