Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest

SCA v oblačilih HELLY HANSEN!

11. Junij 2014

15. oktobra 2013 je Helly Hansen, norveški izdelovalec prvovrstnih tehničnih oblačil in obutve, podpisal tri-letno pogodbo kot uradni opremljevalec oblačil in obutve z vodilnim izdelovalcem izdelkov za osebno higieno in varstvo gozdov - SCA, ki se bo s posadko udeležil jadralne tekme okoli sveta Volvo Ocean Race 2014-15.

Posadka SCA, sestavljena iz samih žensk, je bila prva, ki se je prijavila na naslednjo Volvo Ocean Race dirko. Le-ta se bo začela 4. oktobra letos. Do danes so izbrali sedem deklet, ki bodo v tej posadki. Zadnjih sedem mesecev je posadka vadila iz njihove baze v španskem Lanzarotu, odkar je konec septembra 2013 splovila svojo barko Volvo Ocean 65. Dekleta bodo nadaljevala zahtevne treninge vse do pričetka dirke.   

Helly Hansen-ova vodilna tehnologija in inovativni skandinavski dizajn sta bila za SCA odločilna dejavnika pri izbiri Helly Hansen-a kot uradnega partnerja za oblačila. S širokim naborom izdelkov za oceansko jadranje, perilom, obutvijo, kot tudi z ostalimi navtično navdihnjenimi oblačili za prosti čas, podjetje pokriva vse zahteve kampanje. 
 

Helly Hansen je začel posebni projekt, s katerim bo razvil jadralno opremo z jasno SCA vizualno identiteto. To vključuje tudi nov napreden dizajn za posadko na kopnem in podpornike. Nekateri od teh izdelkov bodo na voljo v Helly Hansen-ovi prodajni mreži.

»Športnice v ekipi SCA bodo izpostavljene vsem oceanskim vplivom, od Južnega Oceana do tropskih  predelov, ko bodo jadrale teh 40.000 navtičnih milj« pravi Erik Burbank, podpredsednik uprave Helly Hansen-a, zadolžen za Globalni Marketing. »Z SCA smo našli ekipo direktorjev, skupino jadralcev in sponzorja, ki je sposoben dobrega rezultata na tekmi in ki živi v duhu dirke Volvo Ocean Race. Natanko takšnega partnerja je Helly Hansen iskal. Veselimo se začetka dirke.«

                                     


»Helly Hansen je bil precej očitna izbira za partnerja na področju oblačil za našo posadko,« pravi Richard Brisius od SCA. »Odločilni dejavnik za posadko SCA je bila Helly Hansen-ova želja po razvoju in dizajniranju cele palete oblačil za ženske jadralke. To je bilo zanimivo potovanje in zelo se veselimo novih oblačil, njihove funkcionalnosti in dizajna.Helly Hansen je povezan z ekipami, ki so sodelovale v Volvo Ocean Race, odkar so pred 40-imi leti prvikrat organizirali dirko. Njihovo partnerstvo z žensko posadko SCA je pomemben mejnik v razvoju podjetja.

ZADNJE NOVICE

 
SCOUT PROFLIS JOPA
20. September 2018
 
HERITAGE KOLEKCIJA
6. September 2018
 
OBUTEV
17. Avgust 2018
 
PRODAJALNE SPORT SPIRIT
1. Junij 2018
 
SKAGEN KOLEKCIJA
31. Maj 2018

ARHIV NOVIC

 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012