Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest

SCOUT PROFLIS JOPA

20. September 2018

BODI PRIPRAVLJEN -
obleci Helly Hansen Scout Proflis.

Pri blagovni znamki Helly Hansen verjamemo, da obstajajo prava oblačila za vse vremenske razmere. Ker pa se vreme lahko hitro spremeni, ni vedno praktično nositi s seboj vso opremo, ki bi vas ščitila pred različnimi vplivi. Zato se je rodila ideja o oblikovanju izdelka Scout Proflis, večkrat nagrajene športne jope. Ta eleganten, a hkrati športen flis ima dodano vetrovko, ki je skrita v ovratniku. Ko se oblaki začnejo premikati in se pripravlja na dež, enostavno izvlečete vetrovko iz ovratnika in tako ostanete suhi ves dan.  

IZBOLJŠANO "PAKIRANJE"
Ko so oblikovalci razmišljali o oblikovanju Scout Proflis jope, so vedeli, da morajo dati velik poudarek pakiranju oz. zlaganju vetrovke v ovratnik. Zahvaljujoč znanju na področju jadralne kolekcije in njihovih jopičev z zložljivimi kapucami, so uspeli vodoodbojno in neprepišno vetrovko perfektno zložiti v ovratnik.  

Enostavno izvlecite vetrovko iz ovratnika za dodatno zaščito. 

 

DISKRETNA, PAMETNA FUNKCIJA
Scout Proflis jopo lahko oblečete kot "flis" in jo nosite kot klasičeno jopo v vašem prostem času. Z gladkim materialom na zunanji in brušenim na notranji strani ter z ovratnikom v oranžni barvi bo postal vaš najljubši spremljevalec na brezmejnih avanturah.
Ko izvlečete vetrovko iz ovratnika, pa dobite odlično zaščito, hkrati pa ste v tej prepoznavni, živi barvi dovolj vidni v meglenih dneh.

Gladek flis na zunanji strani daje eleganten pridih.Najboljše od vsega pa je to, da Scout Proflis jopa kjub inovativnim elementom ohranja prvotne lastnosti funkcionalnih oblačil. Stranski žepi so oblikovani tako, da roke brez težav iz vetrovke preidejo v dejanske žepe na flisu in vam s tem preprečujejo, da bi npr. pozabili ključe v vetrovki in jih nevede zložili v ovratnik. Vetrovka in flis sta oblikovana tako, da brez napora prehajate iz ene v drugo plast. 

Uporaba strankih žepov je neovirana - z ali brez uporabe vetrovke.


PREJEMNIK NAGRADE - RED DOT DESIGN AWARD 2018
S ponosom povemo, da nismo edini, ki smo tako navdušeni nad funkcionalnim in vsestranskim flisom. Na podlagi 6.300 prijav iz 59 držav, je Scout Proflis jopa prejela prestižno nagrado PRODUCT DESIGN 2018 - Red Dot Award,  ki velja za eno izmed najpomembnejših mednarodnih priznanj na področju oblikovanja. Ta nagrada potrjuje inovativnost ter tehnološko in oblikovalsko dovršenost izdelkov. ZADNJE NOVICE

 
SCOUT PROFLIS JOPA
20. September 2018
 
PRODAJALNE SPORT SPIRIT
7. September 2018
 
HERITAGE KOLEKCIJA
6. September 2018
 
OBUTEV
17. Avgust 2018
 
SKAGEN KOLEKCIJA
31. Maj 2018

ARHIV NOVIC

 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012