Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest

KLUB ZVESTOBE

Klub zvestobe vam zagotavlja 6% klubski popust na vse artikle, ki jih najdete na naši spletni strani. Ta popust boste lahko koristili do 31.12.2018 in to na vse blagovne znamke, ki jih najdete na spletni strani SPORT SPIRIT. Da postanete član Kluba zvestobe, morate opraviti nakupe v vrednosti nad 100,01 €. Za lažjo predstavo vam v nadaljevanju prikazujemo dva primera, kako lahko pridete do klubskega popusta (Primer 1: opravljate nakup na naši spletni strani in končna vrednost je vsaj 100,01 €. 6% klubski popust se vam obračuna že pri tem znesku ter pri vseh nadaljnjih nakupih. Primer 2: danes opravite nakup v vrednosti 40,00 €, za kar še ne dobite popusta, se pa nakup beleži v naš arhiv. Nekaj dni kasneje opraviti nakup v vrednosti 60,01 € in ker ste od dne 25.03.2018 opravili nakupe v vrednosti nad 100,01 €, vam klubski popust pripada že pri drugem nakupu, pri katerem je bila vrednost nakupa 60,01 €).

Klubski popust velja na artikle, ki imajo redne cene in ne velja na artikle, ki so že v akciji. V primeru, da ima spletna trgovina v določenem obdobju posebno ponudbo oz. določen odstotek popusta na izdelke, klubska cena v tem času ne velja. Popusti se tako ne seštevajo med seboj.