Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest

KARI TRAA

 
Predstavitev
PREDSTAVITEV
 
Kolekcija
KOLEKCIJA
 

KARI TRAA, najhitreje rastoča ženska športna blagovna znamka v Evropi, navdihuje ženske k bolj zdravemu in srečnejšemu načinu življenja. Ustanoviteljica Kari Traa je trikratna olimpijska prvakinja v smučanju prostega sloga. Karina zgodba se začenja v Vossu, majhnem norveškem mestecu, ujetemu med fjordi in gorami, kjer je živela v otroštvu.

Norveška bojevitost ji ni dala samo talenta za šport, ampak tudi občutek in strast za dizajn ter ustvarjanje. Tudi na vrhunci njene smučarske kariere, je Kari nekako našla načine za izražanje svojo ustvarjalnosti. Med treningi in tekmovanji je pletla zimske kape za prijatelje in oblikovala lastno smučarsko opremo. Dizajni so postali zelo priljubljeni med smučarskimi kolegi in blagovna znamka KARI TRAA se je rodila.

Tudi danes so otroški spomini na Norveško, njeno tradicijo in tipično naravo vir navdiha za njene dizajne.  Športna oblačila so zasnovana tako, da se popolnoma prilagajajo ženski postavi, hkrati pa se postavijo po robu vsem zahtevam športnih aktivnosti.  

SPLETNA STRAN

Uradna spletna stran:
https://www.karitraa.com