Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest

NORTHLAND

 
Predstavitev
PREDSTAVITEV

 

BLAGOVNA ZNAMKA NORTHLAND

Že od samega začetka je bil Gerwalt Pichler človek z veliko vizijami.  Po smrti očeta je moral skrbeti za vso družino, pri tem pa ni opustil svojih sanj in sicer ljubezen do narave ter pohodništva.

Pri svojih 37 letih je pustil službo ter pričel z organiziranjem ekspedicij na najlepše gore po vsem svetu.  Med svojimi gorskimi podvigi (bil je tudi namreč na Mount Everestu) je obiskal tudi Novo Zelandijo in se povzpel na goro Northland. Pokrajina ga je tako prevzela, da je dobil zamisel, da razvije svojo lastno blagovno znamko za ljudi, ki imajo radi gore in vse kar je povezano z njimi in tako je nastala blagovna znamka Northland Professional.

V njihovi ponudi najdemo velik nabor t.i. outdoor kolekcije. Zadnjih 5 let pa so svojo kolekcijo razširili tudi na modo za vsak dan, zato v njihovi ponudbi najdemo tudi res dobro ponudbo jopičev, tako park kot softshell jopičev. Northland je bil tudi eden od glavnih pokroviteljev Felixa Baumgartnerja, ki je s padalom skočil iz vesolja.

 

 

Uradna spletna stran:
http://www.northland-pro.com/