Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...
V redu
Nakupovalni voziček Prijavi se | Registriraj se Nakupovalni voziček Vaša košarica je prazna
 
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest

SKAGEN KOLEKCIJA

31. Maj 2018

Inspiracija za Skagen kolekcijo - SKAGEN REGATA

To pomlad se je več kot 2.000 jadralcev, ljubiteljev in profesionalcev, podalo na Helly Hansen Skagen regato od Norveške, Švedske do mesta Skagen na Danskem. V tridnevni regati so se tekmovalci soočili z nepredvidljivimi razmerami - od snega, razburkanega morja do toploh pomladnih temperatur. Velik del regate poteka na odprtem morju, vendar nikoli daleč stran od obale. Zato je za jadralce še toliko bolj pomembno, da imajo na sebi dobro opremo.

 

Blagovna znamka Helly Hansen je že od nekdaj tesno povezana s Skagen regato. Kot dolgoletni partner organizatorja Bærum Seilforening-a, so za njihove potrebe razvili kolekcijo, ki odgovarja vsem njihovim željam - SKAGEN KOLEKCIJO.


HELLY HANSEN SKAGEN KOLEKCIJA
Skagen kolekcijo sestavljajo jadralni jopiči, polo majice ter čevlji (za moške in ženske). Vsa oblačila in obutev v tej kolekciji so zasnovana tako, da vas ščitijo, hkrati pa so udobna ter lahkotna za nošenje. In seveda, izgledajo izvrstno!

 

Osrednji izdelek Skagen kolekcije je SKAGEN OFFSHORE JOPIČ. Primeren je tako za jadranje na odprtem morju kot priobalno jadranje. Ima popolno rešitev za tiste, ki potrebujejo maksimalno zaščito pred vetrom in valovi.  Z zaščitno, lahko Helly Tech konstrukcijo, nudi dvakrat večjo vodonepropustnost od HT® Protection in je 25% bolj predušen. Skagen kolekcija je naša top izbira za vse jadralce!

  


ZADNJE NOVICE

 
PRODAJALNE SPORT SPIRIT
21. September 2018
 
OBUTEV
21. September 2018
 
SCOUT PROFLIS JOPA
20. September 2018
 
HERITAGE KOLEKCIJA
6. September 2018
 
SKAGEN KOLEKCIJA
31. Maj 2018

ARHIV NOVIC

 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012